Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla Seniorgårdens nya bostäder samt VIP-magasinet Seniorbonytt.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

VIP-vägen till ditt nya hem

Seniorgården har lång erfarenhet av att bygga bostäder för alla över 55 år. Du får en vacker och funktionell bostad med bra läge nära service och grönområden. Välkommen som VIP-kund du också!

Dina fördelar som VIP-kund

Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder innan de släpps till allmänheten. Bostäderna presenteras i vår kundtidning SeniorBonytt  som skickas hem till dig fyra gånger per år. Du får också förhandsinformation om våra planerade bostäder.

Så använder du din förtur

Vi säljstartar våra bostäder i SeniorBonytt. Om det är ett bostadsprojekt som du är intresserad av ska du göra en förtursanmälan. Antingen via »Mina sidor« eller genom att ringa vår kundtjänst tel 020-120 00 22.

För att erhålla förtur måste du själv vara aktiv och göra en förtursanmälan till de bostadsprojekt som du är intresserad av. Observera att din förtursanmälan måste vara inkommen senast sista svarsdatum som framgår i presentationen av bostadsprojektet i SeniorBonytt.


Efter det får du information om bostäderna, prisuppgifter med mera och kan boka dig för en lägenhet. Om flera VIP-kunder är intresserade av samma bostad är det den av er som blev VIP-kund tidigast som har första förtur.

Möjligheternas boende

Just nu bygger och planerar vi många spännande seniorbostäder på olika platser i Sverige. Vi bygger din nya bostad med fokus på design och funktion. Då vet vi att du får ett bekvämt liv där du kan bo och trivas länge. Ljusa och välplanerade lägenheter med stor balkong eller terrass. Alla våra hus ligger med bra läge nära service och natur.

Försäkra dig om möjligheten att välja bland de första genom att bli VIP-kund. För att få köpa en bostadsrätt av oss måste du ha fyllt 55 år. VIP-kund kan du bli när som helst.