Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla Seniorgårdens nya bostäder samt VIP-magasinet Seniorbonytt.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

...

Säljstartat

En ledig bostad

Centralt

Sjöporten

Vasst hus med skarpt läge

Anmäl intresse
...

Endast en lägenhet kvar

Intresset för lägenheterna i Sjöporten har varit stort och nu finns det endast en lägenhet kvar till försäljning. Hitta din drömbostad i prislistan eller kontakta mäklare Marie Guregård för frågor.

Sjöporten är bostadsprojektet för dig som fyllt 55 år. Huset ligger mitt i Eriksberg längs med Östra Eriksbergsgatan och bara ett stenkast från kajpromenaden. Här bygger Seniorgården bekväma, trivsamma och ljusa lägenheter i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar.

I hjärtat av Eriksberg bygger Seniorgården flerbostadshuset Sjöporten med 52 lägenheter om två till fyra rum och kök och 52-105 kvm. Huset blir sex våningar högt och har hämtat mycket av sin arkitektoniska inspiration ifrån New York, med spännande vinklar och tidlös design.

Här bor du nära allt som Eriksberg har att erbjuda. Caféer, restauranger, kajpromenaden, Eriksbergs köpcentrum, busshållplats, Älvsnabben, vårdcentral och friskvårdsanläggningar är bara några av sakerna man finner i närområdet. Ifrån Eriksbergstorget tar du dig med stombuss 16 till city på endast en kvart. Lägenheterna har inflyttning från sommaren 2015.

Situationsplan för Sjöporten.

I närheten

... ...

Byggnaderna

Arkitekturen i Sjöporten har tagit inspiration från de häftiga höghusen i New York och väver samman storstadslivet med charmen av en småstadsidyll. Varje lägenhet utrustas med en väl tilltagen balkong eller uteplats i söder- eller västerläge och från de flesta balkonger har man även utblickar mot härliga Göta Älv som rinner genom staden.

Läs mer om byggnaderna
...
... ...

Virtuell visning

Är du också nyfiken på hur just den där lägenheten du är intresserad av ser ut på insidan? Tycker du att en planritning lämnar för mycket åt fantasin? Då är det läge att gå på en virtuell visning för att se hur tre utvalda lägenheter i Sjöporten kan komma att se ut när de är inredda och klara.

Gå till lägenheterna
...